Főoldalra Webáruházak Gyakran ismételt kérdések Referenciák Kapcsolat
Menü
Menü
webshop bérlés
webáruház bérlés
Referenciák
Referenciák
A legnépszerűbb webáruház készítés, webshop bérlés és optimalizálás témák:
Professzionális webáruház
Vásárlási folyamat

Vásárlási folyamat

A vásárló – a webáruházaktól elvárható módon – virtuális bevásárlókosarába gyűjtheti a kiválasztott termékeket már a bejelentkezés előtt is. A kosár összesített és tételenként részletezett tartalma folyamatosan nyomon követhető, egyértelmű és könnyen áttekinthető formában.

A látogató a kosarába összeválogatott termékek megvásárlását egyszerűen és a magyar törvényi szabályozásnak megfelelő, alábbi lépéseken keresztül teheti meg. ű

A megrendelés leadásának első lépése visszatérő vásárlók számára a belépés, vagy új vásárlók részére az egyszerű regisztráció.

Ezt követi a szállítási módok közül való választás. Itt tetszőleges számú szállítási mód – legyen az kiszállítás, vagy személyes átvétel –, azok leírása és költsége megjeleníthető, az áruház a kiválasztott szállítási mód díját automatikusan hozzáadja a vásárlás végösszegéhez. A szállítási díjak a vásárlás bruttó végösszegétől függően változhatnak (így például lehet 10.000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentes a kiszállítás - vagy más tetszőlegesen beállított érték szerint).

A következő lépésben megjelennek a vásárló, regisztrációkor megadott személyes adatai: a szállítási és számlázási adatok, címek. A vásárló ezen adatokat minden megrendelésekor természetesen módosíthatja ebben a lépésben, ha szeretné. A megadott adatokat a webáruház autmatikusan elmenti, így a legközelebbi vásárlásánál már ezeket ajánlja fel a vásárló számára (így nem kell azokat újra és újra megadnia).

Utolsó lépés a jogszabályilag előírt megrendelés megerősítése, ahol a vásárló már semmilyen adatot nem módosíthat, azonban minden adat megjelenik számára részletesen, érthetően, egyértelműen a rendelésével kapcsolatosan. A megrendelés leadásakor a rendszer e-mailben küldi el a rendelés adatait a webáruház tulajdonosa számára (rendelésértesítő), valamint a vásárló is kap egy – szintén jogszabály által rögzítetten kötelező – visszaigazoló e-mailt a rendeléséről, mely szintén tartalmazza az összes adatot, és a megrendelt termékek listáját. A megrendelések természetesen a taralomkezelő rendszerben is rögzítésre kerülnek, így azok az adminisztrációs felületen elérhetők, listázhatók, kezelhetők.

A vásárlási folyamat során a megrendelés leadása előtt a vásárló számára minden lépésben lehetőség nyílik a lépések közötti visszalépésre az adatok módosításának céljából.

Vásárlási folyamat
Kapcsolat

Név: *

E-mail cím: *

Telefonszám:

Üzenet:

- Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.
* kitöltése kötelező
Akció
Akció
Arculatok
ArculatokWebáruház

Webshop bérlés

Nyisson webáruházat és fogadja vevőit online akár 24 órán belül!

Egy webáruház megnyitása nem kell, hogy bonyolult és hosszadalmas legyen. Nyisson Ön is Pro24 webáruházat és vegye át saját webshopját akár már holnap ahelyett, hogy hetekig tartó webáruház kivitelezési procedúrába kezdene!

Webáruház bérlés pénzvissza-fizetési garanciával

Tegyen próbára minket! Ha nem válik be Pro24 online boltja, az előfizetéstől számított 30 napon belül visszafizetjük a webshop árát!
Pro24.hu - profi webshop bérlés egyszerűen.

Webáruház
Legnépszerűbb moduljaink
A legnépszerűbb webáruház moduljaink:
  • Hírek modul
  • Hírlevél modul
  • Eddigi rendeléseim
  • Kiemelt termékek
  • Top 10 termékek

Bérelhető webáruházaink...

Legnépszerűbb moduljaink