Főoldalra Webáruházak Gyakran ismételt kérdések Referenciák Kapcsolat
Menü
Menü
webshop bérlés
webáruház bérlés
Referenciák
Referenciák
A legnépszerűbb webáruház készítés, webshop bérlés és optimalizálás témák:
Professzionális webáruház
Tartalomkezelő rendszer

Tartalomkezelő rendszer

Az egész webáruházat egy tartalomkezelő rendszerre építve adjuk, melynek lényege, hogy minden funkcióhoz saját, egzakt adminisztrációs felület tartozik, így saját kezűleg bármikor, azonnal módosíthatja weboldalai tartalmait, vagy tölthet fel terméket.

Az információs oldalak szerkesztése is egyszerű és azonnali, semmilyen webszerkesztői vagy programozói tudást nem igényel. Egy szövegszerkesztőhöz hasonló felületen lehet megszerkeszteni a megjeleníteni kívánt tartalmat, beleszúrva akár képet, táblázatot, flash animációt vagy videót is. Képek menedzselését beépített képkezelő segíti automatikus méretezésekkel.

A katalógus saját, speciális felülettel rendelkezik, ahol egy-két kattintással minden feladat elvégezhető a termékekkel kapcsolatosan: felvitel, törlés, aktiválás, deaktiválás, sorrend meghatározása, kategóriák kialakítása, termékek vagy teljes alkategóriák, kategória-rendszerek átmozgatása egy másik helyre egy kattintással.

A beérkező rendelések is saját adminisztrációs felülettel rendelkeznek, ahol sorszámozásuk számlaszerű, tehát nem nullázható, és folyamatosan növekszik. A rendelésekről itt minden adat megtekinthető: ki adta le, mikor, mik az elérhetőségei, milyen termékeket rendelt és mennyit stb. Ugyanitt állítható a rendelések státusza is, mely szerint megkülönböztethetők új, folyamatban lévő, részben teljesített és teljesített rendelések is. Az egyes rendeléseken belül minden megrendelt termék státusza is külön állítható. A rendelések listáján a különböző státuszok különböző színekkel jelennek meg a könnyebb átláthatóság kedvéért, valamint lehet szűrni, hogy csak mely rendelések jelenjenek meg.

A vevők, azaz regisztrált felhasználók is rendelkeznek saját felülettel, ahol Ön kezelheti a webáruházba regisztrált vevők adatait. Itt mindazon információk megjelennek, amit a vevő a regisztrációja során megadott. A vevő adatait tetszőlegesen lehet módosítani, vagy akár törölni is lehet a vásárlót a rendszerből.

Az egész tartalomkezelő rendszerhez kategorizált, részletes Súgó áll rendelkezésére, képekkel és magyarázó ábrákkal illusztrálva az adminisztrációs felületek kezeléséről. Minden lépésről lépésre leírt, így ezeket követve bármilyen módosítást, feladatot végre tud hajtani az admin felületeken. Amennyiben mégis elakad, és semmiképpen nem segít a Súgó, a megadott support elérhetőségeinken állunk szíves rendelkezésükre.

Tartalomkezelő rendszer
Kapcsolat

Név: *

E-mail cím: *

Telefonszám:

Üzenet:

- Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.
* kitöltése kötelező
Akció
Akció
Arculatok
ArculatokWebáruház

Webshop bérlés

Nyisson webáruházat és fogadja vevőit online akár 24 órán belül!

Egy webáruház megnyitása nem kell, hogy bonyolult és hosszadalmas legyen. Nyisson Ön is Pro24 webáruházat és vegye át saját webshopját akár már holnap ahelyett, hogy hetekig tartó webáruház kivitelezési procedúrába kezdene!

Webáruház bérlés pénzvissza-fizetési garanciával

Tegyen próbára minket! Ha nem válik be Pro24 online boltja, az előfizetéstől számított 30 napon belül visszafizetjük a webshop árát!
Pro24.hu - profi webshop bérlés egyszerűen.

Webáruház
Legnépszerűbb moduljaink
A legnépszerűbb webáruház moduljaink:
  • Hírek modul
  • Hírlevél modul
  • Eddigi rendeléseim
  • Kiemelt termékek
  • Top 10 termékek

Bérelhető webáruházaink...

Legnépszerűbb moduljaink