Főoldalra Webáruházak Gyakran ismételt kérdések Referenciák Kapcsolat
Menü
Menü
webshop bérlés
webáruház bérlés
Referenciák
Referenciák
A legnépszerűbb webáruház készítés, webshop bérlés és optimalizálás témák:
Professzionális webáruház
Modulok, kiegészítő funkciók

Modulok, kiegészítő funkciók

A webáruházhoz rendelhető fontosabb kiegészítőkről, modulokról:

Hírek

A Hírek modul segítségével a weboldalon online hírek jeleníthetők meg, informálva a látogatókat akár a legfrissebb megjelenésekről, várható akciókról, vagy egyéb fontos hírről. A modulban segítségével a weboldalon a legfrissebb hírek automatikusan megjelennek. A modul automatikusan kezeli a hírarchívumot is. A hírekről megadható egy cím, egy rövid összefoglaló, ízelítő, mely a hírek listáján olvasható, a hírekre kattintva pedig megjelenik a teljes hír. Egy-egy hír a nem csak szöveges, de képi elemeket, táblázatokat, linkeket, flash animációt, videót stb. is tartalmazhat.

Hírlevél

A Hírlevél modul segítségével a hírlevél listáján szereplő tagoknak küldhet el egyszerűen üzeneteket, információkat e-mailben. Több hírlevél lista létrehozható, melyek taglistája egymástól független, több hírlevél stílust alakíthat ki egyes funkciókra vagy eseményekre (pl. akció felhívás, karácsony stb.). A hírlevél listákat beállíthatja publikusra és zártra is, a zárt listákra csak adminisztrátor vihet fel tagot, míg a publikus listákra bárki feliratkozhat a webáruházon keresztül.

Top termékek és kiemelt termékek

Segítségükkel tetszőleges szempont szerint emelhet ki termékeket jól látható, elkülönített helyeire a webáruháznak. Így például legnépszerűbb, legújabb, vagy kiemelt ajánlat blokkok hozhatók létre, melybe Ön tetszőlegesen válogathatja ki a termékeket, ezáltal üzleti szempontból hatékony kiemeléseket készíthet.

„Eddigi rendeléseim” funkció

A vásárlók bejelentkezés után megtekinthetik addig leadott rendeléseiket és azok státuszait is (pl. Új, Összeállítva, Lezárt, Meghiúsult, stb.) visszamenőlegesen. A rendeléseken belül megtekinthetik a megrendelt termékeket, azok mennyiségét és árait is.

Számlázó program - Clear Admin

A Clear Admin számlázó program nagyszerűen illeszthető a Pro24 webáruházhoz. Segítségével a webáruházba beérkezett megrendelések egy kattintással letölthetők a számlázó programba, ahonnan akár azonnal ki is nyomtatható a számla. A Clear Admin egy teljes értékű számlázó program, így nem csak a webáruházából érkező megrendelések alapján tud Ön vele számlákat készíteni, de más megrendelései alapján is. Segítségével teljes mértékben kiválthatja például a kézi számlatömböket - természetesen csak akkor, ha ez Önnek kényelmesebb megoldást jelent.

Modulok, kiegészítő funkciók
Kapcsolat

Név: *

E-mail cím: *

Telefonszám:

Üzenet:

- Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.
* kitöltése kötelező
Akció
Akció
Arculatok
ArculatokWebáruház

Webshop bérlés

Nyisson webáruházat és fogadja vevőit online akár 24 órán belül!

Egy webáruház megnyitása nem kell, hogy bonyolult és hosszadalmas legyen. Nyisson Ön is Pro24 webáruházat és vegye át saját webshopját akár már holnap ahelyett, hogy hetekig tartó webáruház kivitelezési procedúrába kezdene!

Webáruház bérlés pénzvissza-fizetési garanciával

Tegyen próbára minket! Ha nem válik be Pro24 online boltja, az előfizetéstől számított 30 napon belül visszafizetjük a webshop árát!
Pro24.hu - profi webshop bérlés egyszerűen.

Webáruház
Legnépszerűbb moduljaink
A legnépszerűbb webáruház moduljaink:
  • Hírek modul
  • Hírlevél modul
  • Eddigi rendeléseim
  • Kiemelt termékek
  • Top 10 termékek

Bérelhető webáruházaink...

Legnépszerűbb moduljaink