Főoldalra Webáruházak Gyakran ismételt kérdések Referenciák Kapcsolat
Menü
Menü
webshop bérlés
webáruház bérlés
Referenciák
Referenciák
A legnépszerűbb webáruház készítés, webshop bérlés és optimalizálás témák:
Professzionális webáruház
Katalógus

Katalógus

A webáruház szerves és alapvető része a termékkatalógus, amely a termékeket, szolgáltatásokat kategorizáltan jeleníti meg a vásárlók számára.

A katalógusba tetszőleges mélységű kategória fa-rendszer alakítható ki, és korlátlan mennyiségű termék vihető fel – fizikai korlátot csak a tárhely mérete szab.

A termékekről megadható megnevezés, gyártó, cikkszám, 1 db kép, rövid leírás – mely a kategóriaoldalon jelenik meg –, valamint részletes leírás – amely a termék saját bemutató oldalán jelenik meg –, ár, akciós ár és egyéb jellemzők.

A termékekhez megadhatók különféle kiemelt tulajdonságok (pl. szerző, kiadó, stb.) .

A termékekhez megadhatók különféle opciók (pl. méret, anyag, szín stb.) .

Nem csak a termékekről, de az egyes termékkategóriákról is megadható leírás és hozzárendelhető kép, ezzel is színesíthető a webáruház, illetve több információ megjeleníthető szükség esetén magáról a kategóriáról is.

A katalógus saját, szabadszavas keresővel rendelkezik, mely kiad minden olyan terméket, amelynek nevében, vagy leírásában előfordul a keresett szó.

Lehetőség van a katalógusban kapcsolódó termékek meghatározására is, minden termékhez megadhat egy, vagy több kapcsolódó terméket – például alkatrészeket, kiegészítőket –, így a vásárló közvetlenül elérhetik ezeket további keresések nélkül.

A katalógus alkalmas akciós ár kezelésére, így termékeit könnyedén, az akciós ár beírásával akcióztathatja! Az akciós árhoz beállítható annak érvényességi ideje – kezdő dátum és időpont, illetve lejárat –, az akció így előre beidőzíthető. Az akció lejártakor az akciós ár automatikusan eltűnik a termékről, és a normál listaárán fog szerepelni a webáruházban. Az akciós árral ellátott termékek autómatikusan megjelennek az akciós termékek oldalán, valamint ezek a termékek megjelenésükben is felhívják a vásárlóra a figyelmet (pl. kiemelt piros akciós ár).

A termékek megjelenési sorrendje meghatározható.

A webáruházba a termékek egyenként, az adminisztrációs felület erre elkészített oldalain is felvihetők, de lehetőség van nagyobb számú terméket tartalmazó teljes termékpaletta importálására is .CSV típusú állomány segítségével.

A webáruház teljes termékadatbázisa kiexportálható egy táblázatba akár módosítás, akár más adminisztratív célú felhasználásra. Kiválaszthatja azt is, hogy a termékekhez mely adatokat szeretné kiexportálni.

Katalógus
Kapcsolat

Név: *

E-mail cím: *

Telefonszám:

Üzenet:

- Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.
* kitöltése kötelező
Akció
Akció
Arculatok
ArculatokWebáruház

Webshop bérlés

Nyisson webáruházat és fogadja vevőit online akár 24 órán belül!

Egy webáruház megnyitása nem kell, hogy bonyolult és hosszadalmas legyen. Nyisson Ön is Pro24 webáruházat és vegye át saját webshopját akár már holnap ahelyett, hogy hetekig tartó webáruház kivitelezési procedúrába kezdene!

Webáruház bérlés pénzvissza-fizetési garanciával

Tegyen próbára minket! Ha nem válik be Pro24 online boltja, az előfizetéstől számított 30 napon belül visszafizetjük a webshop árát!
Pro24.hu - profi webshop bérlés egyszerűen.

Webáruház
Legnépszerűbb moduljaink
A legnépszerűbb webáruház moduljaink:
  • Hírek modul
  • Hírlevél modul
  • Eddigi rendeléseim
  • Kiemelt termékek
  • Top 10 termékek

Bérelhető webáruházaink...

Legnépszerűbb moduljaink