Főoldalra Webáruházak Gyakran ismételt kérdések Referenciák Kapcsolat
Menü
Menü
webshop bérlés
webáruház bérlés
Referenciák
Referenciák
A legnépszerűbb webáruház készítés, webshop bérlés és optimalizálás témák:
Professzionális webáruház
Vevőadatbázis, felhasználókezelés

Vevőadatbázis, felhasználókezelés

A Pro24 webáruház a vásárlók regisztrációs, ki és be lépési folyamatát teljes mértékben ellátja, egyben lehetőséget biztosít az elfelejtett jelszó pótlására és a jelszóváltoztatás kezelésére is.

Regisztrációnál a vásárló megadhatja az elérhetőségi adatain kívül szállítási és számlázási adatait, címét is, így ezeket nem kell újra minden vásárlásnál megadni. Az egyes vásárlásoknál azonban lehetőséget biztosít a vevő számára, hogy a szállítási és számlázási adatokat megváltoztassa tetszőlegesen (lásd: Vásárlási folyamat).

A rendszer az e-mail cím alapján azonosítja a felhasználókat, mivel ez az adat minden esetben egyedi és könnyen megjegyezhető.

Regisztráció nélküli vásárlás

A Pro24 webáruházban lehetőség van a regisztráció nélküli vásárlás rendkívül hatékony lehetőségére is. Felmérések szerint jelentősen megnövelhető a vásárlások száma csupán azáltal, hogy biztosítjuk vevőink részére a regisztráció nélküli vásárlást. A vásárlók ugyanis nem szeretnének bajlódni a regisztrációval, jelszóval, nem szeretnének hírleveleket kapni, ők egyszerűen vásárolni szeretnének gyorsan és egyszerűen. A Pro24 webáruház regisztráció nélküli vásárlás funkciója pontosan ezt teszi lehetővé!

Vevőadatbázis, felhasználókezelés
Kapcsolat

Név: *

E-mail cím: *

Telefonszám:

Üzenet:

- Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.
* kitöltése kötelező
Akció
Akció
Arculatok
ArculatokWebáruház

Webshop bérlés

Nyisson webáruházat és fogadja vevőit online akár 24 órán belül!

Egy webáruház megnyitása nem kell, hogy bonyolult és hosszadalmas legyen. Nyisson Ön is Pro24 webáruházat és vegye át saját webshopját akár már holnap ahelyett, hogy hetekig tartó webáruház kivitelezési procedúrába kezdene!

Webáruház bérlés pénzvissza-fizetési garanciával

Tegyen próbára minket! Ha nem válik be Pro24 online boltja, az előfizetéstől számított 30 napon belül visszafizetjük a webshop árát!
Pro24.hu - profi webshop bérlés egyszerűen.

Webáruház
Legnépszerűbb moduljaink
A legnépszerűbb webáruház moduljaink:
  • Hírek modul
  • Hírlevél modul
  • Eddigi rendeléseim
  • Kiemelt termékek
  • Top 10 termékek

Bérelhető webáruházaink...

Legnépszerűbb moduljaink